Nieuws

Convention 2019: Bedroom Stories

Convention Committee

Congres 2019: Bedroom Stories

Aan de prachtige Prinsengracht, in hartje Amsterdam vind je het prachtige gebouw “De Duif”. In de 17e eeuw stond aan de Kerkstraat een schuilkerkje, “Het Vrededuifje” waar De Duif nu haar naam aan dankt. In 1857 werd de eerste steen gelegd van het huidige pand. In de 20e eeuw raakte het gebouw in verval, maar er is hard gewerkt om het gebouw in de originele staat terug te krijgen. Met succes, want sinds de restauratie zijn oude muurschilderingen terug gevonden.

De Duif wordt niet meer dagelijks gebruikt voor kerkdiensten, maar wordt tegenwoordig gevuld met bezoekers van lezingen, congressen, diners en concerten, bruiloften, afscheidsdiensten, modeshows en nog veel meer. Het staat op de lijst met “Unieke Locaties” van Amsterdam en we zijn enorm vereerd om ons congres dit jaar te houden op deze prachtige plek.

We verwelkomen je graag op 1 oktober in De Duif.

Adres: Prinsengracht 756, 1017 LD, Amsterdam

Voor meer informatie, klik hier of volg het evenement op Facebook.

Voor tickets: klik hier.

Sponsoren

NVO
AthenaSummary
Sportcentrum VU
Bavaria

Realisatie: verenigingenweb