Nieuws

Hitchhiking Weekend

VSPVU

ENGLISH FOLLOWS DUTCH
Lieve avonturiers, 

Van 8 tot 10 juni mogen de duimen weer omhoog! Jullie worden uitgedaagd om te liften door het o zo mooie Europa, want reizen is vet leuk. Goedkoop reizen is trouwens nog veel leuker, en al helemaal met z'n tweeën. Dus zoek snel een liftpartner van het andere geslacht om alvast de beste strategieën voor langs de weg mee te bepalen. Met een geheime bestemming is de reis er naartoe gegarandeerd een avontuur. Het maakt niet uit of je zo veel liftervaring hebt dat je duimen onder het eelt zitten, of misschien nog wel een liftmaagd bent, de weg is van ons allemaal. Het enige wat je nodig hebt is genoeg moed om geen reet te geven om de saaie, afgezaagde commerciële reisbureaus en je eigen weg te bepalen. 

Thumbs up en tot in Juni!

De Liftcommissie

P.s. Hou de FaceBook-pagina in de gaten voor updates en hints om achter de geheime bestemming te komen.
De prijs voor accommodatie, activiteiten en busrit terug bedraagt 65 euro voor VSPVU-leden en 70 euro voor niet-leden. Inschrijven kan vanaf 17 april in de VSPVU-kamer.


ENGLISH
Dear adventurers, 

From June 8th to June 10th it is time to whip up your beautiful thumbs and hitch your way through the vast landscapes of Europe. Traveling is great. Cheap traveling is way better. And when your destination is a secret, your journey will be an adventure. It doesn't matter if you're an experienced hitchhiker with callouses on your thumbs from catching all those rides, or a virgin hitchhiker, the road belongs to all of us. As long as you're brave enough and willing to – literally – give the world the finger by going against all boring reason of commercial travel. So find yourself a partner of the opposite sex and get ready for the experience of a lifetime!

Thumbs up and we'll see you in June!

The Hitchhiking Committee

P.S. Stay tuned with our FaceBook-Page for updates and hints to uncover our final destination.
The price for accommodation, activities and bus ride back will be 65 euros for members of the VSPVU, and 70 euros for non-members. You can sign-up starting from the17th of April in the VSPVU-room (MF-D056).

Sponsoren

Sportcentrum VU
Feestcafé Woody's
NVO
AthenaSummaries
Bavaria
Bavaria
AthenaSummaries
Sportcentrum VU
NVO
Feestcafé Woody's

Realisatie: verenigingenweb